Skip to main content

Συνάντηση Ζέρβα-Ιωακείμοβιτς με πολιτικό μήνυμα λίγο πριν την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής

Η συνάντηση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα λίγο πριν την προεκλογική εκδήλωση της Δευτέρας

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, συναντήθηκε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ζήσης Ιωακείμοβιτς συζήτησε με τον δήμαρχο και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Ζέρβας παρουσίασε στον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ το πλάνο δράσεων που έχει για τη Θεσσαλονίκη του 2030.

«Ήταν πράγματι μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση και συμφωνήσαμε να έχουμε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας για όλα τα θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη μας και τους πολίτες της», σχολίασε ο κ. Ιωακείμοβιτς.

Είναι αξιοσημείωτο, πάντως, ότι αυτή η συνάντηση έγινε λίγες μέρες πριν την πρώτη, τρόπον τινά, προεκλογική εκδήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα, στο Μέγαρο Μουσικής.

Και το γεγονός ότι επέλεξε να τη δημοσιοποιήσει ο ίδιος ο κ. Ιωακείμοβιτς επιβεβαιώνει την καλή συνεργασία του κυβερνώντος κόμματος με τον νυν δήμαρχο που αναμένεται να οδηγήσει, εκτός απροόπτου, και στην -άμεση ή έμμεση- στήριξή του από τη ΝΔ στις δημοτικές εκλογές του 2023.