Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018
x

ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ

Ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε στους γονείς ότι οι δύο αξιωματικοί είναι σε καλή κατάσταση έχοντας αντιληφθεί ότι η κράτησή τους είναι πολιτική.

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων αξιωματικών, που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, και τους συνεχάρη για τη στάση και την προσωπικότητα των παιδιών τους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Βούτσης ανέφερε στους γονείς ότι οι δύο αξιωματικοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση και τηρούν ακμαίο το ηθικό τους, έχοντας αντιληφθεί ότι η κράτησή τους είναι πολιτική.

Ο πρόεδρος της Βουλής, στην επικοινωνία που είχε με τους γονείς των δύο Ελλήνων αξιωματικών, τους μετέφερε τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, του κοινοβουλίου και της πολιτείας, η οποία κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους. Ταυτόχρονα, τους διαβεβαίωσε ότι η Βουλή στέκεται δίπλα τους για να τους στηρίξει σε ό,τι χρειαστούν και για να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά το αίσθημα της αισιοδοξίας.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ