Skip to main content

Με τρεις απουσίες η αποστολή του Ατρομήτου ενόψει ΠΑΟΚ

Στο πρόγραμμα έλαβε μέρος για πρώτη φορά ο Γκάλο ενώ ατομικά προγράμματα συνέχισαν οι Κιβρακίδης και Μέγιερι και τη θεραπεία του ο Ανδρούτσος.

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αυριανή αναμέτρηση εναντίον του ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Στο πρόγραμμα έλαβε μέρος για πρώτη φορά ο Ροντρίγκο Γκάλο ενώ τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Κυριάκος Κιβρακίδης και Μπάλαζ Μέγιερι και τη θεραπεία ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή που την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης, Βέλλιος, Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος και Μανδάς.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η αθηναϊκή ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο ενώ σημειώνεται πως οι παίκτες που βρίσκονται εκτός αυτής θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.