Skip to main content

Με Τσίπρα – Μητσοτάκη η Γενική Συνέλευση του ΣΒΒΕ στις 5 Ιουλίου

Με δεδομένο ότι φέτος στον ΣΒΒΕ δεν υπάρχουν εκλογές οι ομιλίες των δύο κορυφαίων πολιτικών παραγόντων αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθούν την Πέμπτη 5 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσουν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Σύμφωνα με το έθιμο ο αρχηγός της αντιπολίτευσης θα μιλήσει στο πρώτο, στο κλειστό μέρος της συνέλευσης και ο πρωθυπουργός στο δεύτερο, στο ανοιχτό μέρος.

Με δεδομένο ότι φέτος στον ΣΒΒΕ δεν υπάρχουν εκλογές οι ομιλίες των δύο κορυφαίων πολιτικών παραγόντων αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή Γενική Συνέλευση θα είναι η πρώτη με τον ΣΒΒΕ επίσημο κοινωνικό εταίρο, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το άρθρο του υπουργείου Εργασίας που τακτοποιεί και τυπικά την σχετική εξαγγελία Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Νοέμβριο.