Skip to main content

Με VAR και ξένους διαιτητές συνεχίζεται το Κύπελλο

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ξεκαθάρισε ότι είναι στο χέρι της ΚΕΔ να ορίσει ξένους διαιτητές στα παιγνίδια του θεσμού

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος για την προημιτελική φάση. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε διπλά παιχνίδια ενώ ο Άρης θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Λαμία και η ΑΕΚ, εάν περάσει το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, θα παίξει με τον Παναιτωλικό.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, ξεκαθάρισε ότι είναι στο χέρι της ΚΕΔ να ορίσει ξένους διαιτητές στα παιχνίδια και τόνισε ότι έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες για να υπάρχει VAR.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι που προέκυψε: «Από τη στιγμή που φτάσαμε στους "8" θα υπήρχε ένα μεγάλο παιχνίδι. Έτυχε να είναι αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό».

Την παρουσία ξένων διαιτητών και τη χρήση του VAR: «Οι ξένοι διαιτητές είναι θέμα της Επιτροπής. Είναι στο χέρι της ΚΕΔ εάν θα οριστούν ξένοι διαιτητές. Έχει υποβληθεί αίτημα για το VAR. Νομίζω ότι θα τελειώσει με την αρμόδια εταιρεία και θα υπάρχει. Δεν νομίζω να προκύψει κάποιο θέμα».

Την έδρα του τελικού: «Θα παίξει ρόλο και ποιοι θα είναι στον τελικό. Πάντα θέλουμε γήπεδα με κόσμο. Εάν η Πολιτεία αποφασίσει να μην υπάρχει κόσμος τότε δεν μπορούμε να γίνει κάτι».