Skip to main content

Με VAR ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Σε συνεργασία με τις υπερεθνικές ομοσπονδίες και την ΚΕΔ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Β. Γραμμένος το... πήρε πάνω του και οριστικοποίησε τη λειτουργία του

Την απόφαση να δοκιμάσει για πρώτη φορά το VAR στον τελικό της 11ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, φαίνεται πως πήρε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Όπως μεταδίδει το dikisports.blogspot.com, ο κύβος ερρίφθη και, σε συνεργασία με τις υπερεθνικές ομοσπονδίες και την ΚΕΔ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος το... πήρε πάνω του και οριστικοποίησε τη λειτουργία του VAR στον τελικό.

Πάντως, σημειώνεται ακόμη στο ίδιο δημοσίευμα, δεν είναι βέβαιο ότι το σύστημα του βιντεοδιαιτητή θα λειτουργήσει ολοκληρωτικά από την πρεμιέρα του Αυγούστου της Super League.

Προς άδειο ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, στη μεθαυριανή πρώτη σύσκεψη μεταξύ των αρχών και των ομάδων για τον τελικό του Κυπέλλου δεν θα υπάρξει απάντηση στο εάν ο σπουδαίος αγώνας θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου.

«Η παρουσία ή όχι θεατών στο ΟΑΚΑ θα αποφασιστεί από τον Γ.Βασιλειάδη τη Δευτέρα, με τη "συνδρομή" ΕΛΑΣ-ΔΕΑΒ», αναφέρεται.