Skip to main content

Με Βιεϊρίνια στην αποστολή του ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι στο Βικελίδης

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου,

Το κεφάλαιο Ευρώπη έκλεισε και τώρα η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ αύριο δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου είχε περισσότερο χαρακτήρα διαχείρισης μετά το έντονο παιχνίδι με την Γρανάδα, αφού η μοναδική ουσιαστική προπόνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα, όπως ήταν λογικό, ήταν αφιερωμένο στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης του αγώνα. Το πρώτο κομμάτι είχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν τόσο στην ανάπτυξη όσο και στη αμυντική λειτουργία και τις στατικές φάσεις ενόψει του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, το οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ροντρίγκο Σοάρες που έκανε θεραπεία, στον τιμωρημένο Ομάρ Ελ Καντουρί αλλά και στον Ενέα Μιχάι που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του στην Ιταλία.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Βιεϊρίνια, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας .