Skip to main content

Με ξένους διαιτητές αλλά χωρίς κόσμο οι αγώνες του Κυπέλλου

Η Superleague πήρε χθες απόφαση για τους δικούς της αγώνες να ζητήσει την παρουσία κόσμου, διαχωρίζοντας τη θέση της από την ΕΠΟ

Αρνητική ήταν η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στο ενδεχόμενο να διεξαχθούν με κόσμο οι ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και τον Άρη και την ΑΕΚ στο Κλ. Βικελίδης.

Οι δύο αγώνες που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουνίου, δεν δύναται να διεξαχθούν με θεατές, αφού πηγές από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κάνουν λόγο ότι πρέπει να προηγηθεί «test event» με την παρουσία θεατών σε αγώνα μικρότερου ενδιαφέροντος και στη συνέχεια να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων σε μεγαλύτερης βαρύτητας αναμετρήσης.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, οι σκέψεις των ανθρώπων της Ομοσπονδίας είναι να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου με μερίδα φιλάθλων, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει λεπτομέρειες για τον αριθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους αγώνες πρωταθλήματος η Superleague πήρε χθες απόφαση για τους δικούς της αγώνες να ζητήσει την παρουσία κόσμου, διαχωρίζοντας τη θέση της από την ΕΠΟ που εμμένει στις διαξαγωγή των αγώνων που απομένουν κεκλεισμένων των θυρών.

Την ίδια ώρα η χώρα μας θα είναι η πρώτη επί κορωνοϊού στην οποία θα γίνουν  αγώνες με την παρουσία ξένων διαιτητών αφού θεωρείται δεδομένο πως στους  τρεις αγώνες που απομένουν για το Κύπελλο Ελλάδος θα σφυρίξουν ξένοι ρέφερι, ενώ αναμένεται να προβλεφθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας.