Skip to main content

Με Ζαμάνη και Σφήνο ρίχνει αυλαία το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου η Ματούλα Ζαμάνη θα παρουσιάσει καινούργια τραγούδια, και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου θα ψυχαγωγήσει το κοινό.

Μετά από ένα πλούσιο σε εκδηλώσεις και ποικίλο ως προς τη μορφή του πρόγραμμα, το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ρίχνει την αυλαία του με δυο ξεχωριστές συναντήσεις.

ΤηνΤετάρτη 19/9 η Ματούλα Ζαμάνη «έρχεται από τους Αμοργιανούς βράχους με καινούργια τραγούδια στο χρώμα του ουρανού» και την Παρασκευή 21/9 ο Tonis Sfinos αποχαιρετά το καλοκαίρι μ' ένα μοναδικό πάρτι!

Λίγα λόγια για τις εκδηλώσεις:

Στη γωνία του κόσμου και στο φανταστικό τεταρτημόριο της μνήμης του πόθου και της θάλασσας, η Mατούλα Ζαμάνη έρχεται από τους Αμοργιανούς βράχους με καινούργια τραγούδια στο χρώμα του ουρανού.

Σε συνθήκη καλοκαιρίας, με δικά της περιπλανώμενα τραγούδια, λαϊκές μελωδίες της ζωής, άσματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου κι αλλόκοτες ιστορίες που σφηνώνουν στην καρδιά και φυτρώνουν στο νου.

Μουσικοί:

Κώστας Νικολόπουλος: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα

Θάνος Καζαντζής: τύμπανα - Pads

Γιάννης Κονταράτος: βιολί

Χρήστος Ψαρομήλιγκος: βιόλα

Ηλίας Ρότσιας: ηλεκτρικό μπάσο

Αριστομένης Γούναρης: πλήκτρα

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 11 € (προπώληση), 13€ (ταμείο)

Προπώληση: Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη) Σάρωθρον (Κατούνη 17, Λαδάδικα), Seven spot & ηλεκτρονικά στο viva.gr

Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας των 60’ς και 70’ς αλλά ο Τόνις Σφήνος παραμένει επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φουλ διασκεδαστική διάθεση.

Ο Τόνις, αυτός ο international showman, φέρνει μια παραγωγή που θα ταρακουνήσει όσες και όσους βρεθούν στη Μονή Λαζαριστών, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βγάζοντας τα χίπικά του ρούχα, αλλά κρατώντας πάντα τα αγαπημένα στοιχεία της μουσικής του ’70, ’80 αλλά και ’90 μπορεί πλέον να εγγυηθεί Goodgirlsgotoheaven. Bad girls go to Las Vegas». Και όπως λέει και ο ίδιος: «Είστε μάγκες ρέι;.»  

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 10€ (ανέργων, φοιτητών, ΑμεΑ), 12 € (προπώληση), 14 € (ταμείο)

Προπώληση: Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη) Σάρωθρον (Κατούνη 17, Λαδάδικα), Stereodisc, Ηλιοτρόπιο (Πλατεία Ναυαρίνου 14), Ιανός (Πλ. Αριστοτέλους & Mediterranean Cosmos), Διώροφον (Κερασούντος 81, Καλαμαριά), Ελιά Λεμόνι (Βαλαωρίτου & Μ. Μπότσαρη), Jollity (Παύλου Μελά 25, Εύοσμος), Seven spot & ηλεκτρονικά στο viva.gr