Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
x

ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Η καταβολή πρέπει να γίνει στον λογαριασμό που τους έχει γνωστοποιηθεί από τους οικείους Δήμους, το αργότερο έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2018.

Στην έγκαιρη καταβολή του μισθώματος των βοσκήσιμων γαιών που τους έχει κατανεμηθεί για τα έτη 2016 και 2017 καλούνται να προχωρήσουν οι κτηνοτρόφοι της Π.Ε. Ημαθίας, όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Η καταβολή πρέπει να γίνει στον λογαριασμό που τους έχει γνωστοποιηθεί από τους οικείους Δήμους, το αργότερο έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2018.

Στην περίπτωση μη καταβολής του ποσού, η ΔΑΟΚ της Π.Ε. Ημαθίας θα προχωρά στη βεβαίωση του, στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) του υπόχρεου, όπως επίσης και στην ανάκληση του βοσκοτόπου που του έχει δοθεί για το 2018, με τον όποιο αντίκτυπο θα έχει αυτό στην χορήγηση της βασικής ενίσχυσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και στους οικείους Δήμους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ