Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022
x

MEDITERRANEAN COSMOS: ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν, Porsche 911 Carrera του 1969, Caterham του 1988 και Rolls Royce του 1983

Κλασσικά ιστορικά αυτοκίνητα παίρνουν... θέση στο Mediterranean Cosmos και είναι έτοιμα να ανοίξουν τις πόρτες τους στους επισκέπτες, από τις 10 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Από τις 10 Σεπεμβρίου στο Mediterranean Cosmos, τον απόλυτο προορισμό για shopping και διασκέδαση στην πόλη, οι επισκέπτες και λάτρεις του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο και να δουν από κοντά κλασσικά ιστορικά αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, από τις 10 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, το Mediterranean Cosmos θα γεμίσει με ιστορικά αυτοκίνητα και σας προσκαλεί να απολαύσετε τις φθινοπωρινές σας αγορές και να ταξιδέψετε στον μοναδικό κόσμο της αυτοκίνησης μέσα από μία μαγευτική  vintage έκθεση με συλλεκτικά αυτοκίνητα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά Porsche 911 Carrera του 1969, Caterham του 1988, Rolls Royce του 1983, Studebaker Hawk του 1958 και πολλά ακόμη θρυλικά μοντέλα που περιμένουν να σας γοητεύσουν με την αισθητική και τη μηχανική τους.

«Από τις 10 έως τις 30 Σεπτεμβρίου «πατάμε γκάζι» στo shopping και τη διασκέδαση και σας περιμένουμε».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ