Skip to main content

Mega τζακποτ στο Τζόκερ: 7 εκατ. ευρώ σε καταστήματα ΟΠΑΠ και tzoker.gr

Το ενδιαφέρον για το μεγάλο έπαθλο του Τζόκερ είναι αυξημένο και όσο συνεχίζονται τα τζακποτ μεγαλώνει και ο αριθμός των συμμετοχών στο παιχνίδι

Τουλάχιστον 7 εκατ. ευρώ κληρώνει απόψε το mega τζακποτ στο ΤΖΟΚΕΡ. Σε 15 συνεχόμενες κληρώσεις από 9 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα, το παιχνίδι δεν έχει αναδείξει νικητή στην πρώτη κατηγορία.

Το ενδιαφέρον για το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ είναι αυξημένο και όσο συνεχίζονται τα τζακποτ μεγαλώνει και ο αριθμός των συμμετοχών στο παιχνίδι. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στην κλήρωση της περασμένης Τρίτης για τα 6,2 εκατ. ευρώ συμπληρώθηκαν συνολικά περισσότερες από 5,3 εκατ. στήλες.

Η κατάθεση δελτίων ΤΖΟΚΕΡ εν όψει της αποψινής κλήρωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, θα ολοκληρωθεί στις 21:30. Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το έπαθλο των 7 εκατ. ευρώ μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ ή να καταθέσουν το δελτίο τους, από όπου και αν βρίσκονται, μέσω υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου ή tablet.

«Οκτώβριος με δώρα» στο ΤΖΟΚΕΡ online

Η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων ΤΖΟΚΕΡ γίνεται εύκολα και γρήγορα στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. Έως και την ερχόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου, οι online παίκτες διεκδικούν και πλούσια δώρα. Για την προσφορά «Οκτώβριος με δώρα», ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Όσοι παίζουν για πρώτη φορά ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου, πρέπει αρχικά να κάνουν εγγραφή και να δημιουργήσουν λογαριασμό με το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμούν.

Από υπολογιστή μπαίνουν στο tzoker.gr, επιλέγουν το κουμπί «εγγραφή» και συμπληρώνουν το email και τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα. Από κινητό ή tablet κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ και πραγματοποιούν εγγραφή. Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού τους συμπληρώνουν και καταθέτουν το δελτίο τους.

Κέρδη 28 εκατ. ευρώ για τους μεγάλους νικητές του 2021

Από την αρχή του έτους το παιχνίδι έχει αναδείξει 10 μεγάλους νικητές, που έχουν κερδίσει συνολικά 28 εκατ. ευρώ. Οι επτά από αυτούς είχαν παίξει ΤΖΟΚΕΡ σε καταστήματα ΟΠΑΠ, ενώ οι τρεις είχαν συμπληρώσει τα δελτία τους μέσω διαδικτύου.

Ο τελευταίος εκατομμυριούχος του ΤΖΟΚΕΡ βρέθηκε στην κλήρωση της 7ης  Σεπτεμβρίου. Κέρδισε 5,1 εκατομμύρια ευρώ παίζοντας ένα δελτίο 3 ευρώ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Κερατσίνι.