Skip to main content

Μεγάλες δυσκολίες από τη χιονόπτωση στο Ρετζίκι-Έκλεισαν δρόμοι

Αν και ο κεντρικός δρόμος είναι ανοικτός προβλήματα υπάρχουν στους κάθετους-Συνεχείς επιχειρήσεις από τα συνεργεία αποχιονισμού.

Η χιονόπτωση έφερε προβλήματα στον δήμο Νεάπολης Συκεών και ειδικά στην δημοτική ενότητα Πεύκων, που εξαιτίας του υψομέτρου αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα ζητήματα.

Από χθες το πρωί, οπότε ξεκίνησε η χιονόπτωση, σοβαρά προβλήματα σημειώνονται στο Ρετζίκι, καθώς αν και ο κεντρικός δρόμος παραμένει ανοιχτός, οι κάθετοι δρόμοι έχουν καλυφθεί από χιόνι και είναι αδιάβατοι.

«Αντιμετωπίζουμε ορισμένα ζητήματα σε κάθετους δρόμους στον κεντρικό και σε στενά δρομάκια. Τα πεζοπόρα συνεργεία, καθώς και δύο αλατιέρες και ένα εκχιονιστικό μηχάνημα επιχειρούν συνεχώς. Το πρόβλημα σε λίγη ώρα αναμένεται να διευθετηθεί», αναφέρει στη Voria.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Σιμητόπουλος συνιστώντας υπομονή στους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, μπορεί να προκληθούν νέα προβλήματα στην περιοχή δεδομένου ότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για νέο κύμα χιονόπτωσης το μεσημέρι. Κατά τον κ.Σιμητόπουλο, οι δυνάμεις του δήμου βρίσκονται σε 24ωρη επιφυλακή.