Skip to main content

Μεγάλες κληρώσεις κάθε εβδομάδα και δώρα πολλών αστέρων στο tzoker

Τzoker Stars με δώρα για τους διαδικτυακούς παίκτες κάθε εβδομάδα – Έως και τις 5 Ιουνίου με κάθε online κατάθεση δελτίου

Απίθανα δώρα διεκδικούν κάθε εβδομάδα οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, με κάθε διαδικτυακή συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Τα ΤΖΟΚΕΡ Stars, που επιστρέφουν για τρεις εβδομάδες, δίνουν τη δυνατότητα σε όσους καταθέτουν τα δελτία τους στο tzoker.gr ή στο tzoker app να μαζεύουν αστέρια και να διεκδικούν δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού.

Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύουν τόσο περισσότερες συμμετοχές έχουν στις εβδομαδιαίες κληρώσεις, κάθε Δευτέρα έως τις 6 Ιουνίου.

Για τα πρόγραμμα επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Πώς θα διεκδικήσετε διαδικτυακά 1.000.000 ευρώ

Τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ στην αυριανή κλήρωσή του, ύστερα από τρία συνεχόμενα τζακ ποτ. Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους από όπου και αν βρίσκονται μέσω διαδικτύου, με λίγα κλικ στον υπολογιστή, στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet τους.

Με απλά βήματα ολοκληρώνουν την εγγραφή τους στο tzoker.gr ή στο tzoker app, συνδέονται στον λογαριασμό τους, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους.