Skip to main content

Μεγάλη κινητικότητα από τον Φάνη Ουγγρίνη ενόψει εκλογών

Την περασμένη εβδομάδα ολοκλήρωσε τις προσωπικές του ενημερωτικές περιοδείες σε γειτονιές της πόλης και συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες.

Η προσπάθεια των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων εντείνεται τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι εκλογές βρίσκονται πλέον μία ανάσα μακριά. Ο Φάνης Ουγγρίνης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου "Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα", είναι ένας από εκείνους που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη κινητικότητα.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα φρόντισε να ολοκληρώσει τις προσωπικές του ενημερωτικές περιοδείες σε γειτονιές της πόλης και να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες, ώστε να τονίσει στο διάστημα που απέμεινε όσα είναι τα πιο σημαντικά ζητήματα για τους δημότες. Στις επισκέψεις του συνάντησε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, και ειδικά από πολίτες που πρόσφατα έχουν έρθει κοντά στη Νέα Δημοκρατία.

Μέχρι τις 26 Μαΐου ο Ουγγρίνης θα συνεχίσει αδιάκοπα τη δραστηριότητά του, με πιο στοχευμένες πλέον συναντήσεις μαζί με τον Νίκο Ταχιάο ή μόνος. Όπως πληροφορηθήκαμε, δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα πραγματοποιήσει μια κεντρική πολιτική εκδήλωση, όπως συνηθίζεται.