Skip to main content

Απετράπη ληστεία σε αποθήκη καπνικών στο Ωραιόκαστρο

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο εάν οι δράστες διέφυγαν πεζή, ή υπήρχε και άλλος συνεργός.

Να αποτρέψουν ένοπλη ληστεία από δύο άτομα σε αποθήκη καπνικών προϊόντων, στην οδό Θεσσαλονίκης, κοντά στο Ωραιόκαστρο, κατάφεραν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, στις 16.15 δύο δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας όπλα, εισήλθαν με όχημα στον εξωτερικό χώρο αποθήκης με καπνικά προϊόντα στην οδό Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται δίπλα από το πρατήριο υγρών καυσίμων EKO, με σκοπό να αρπάξουν τις εισπράξεις της ημέρας.

Στη συνέχεια κατέβηκαν από το όχημά τους, αλλά, με το που εισήλθαν στον χώρο, οι πύλες έκλεισαν με τους επίδοξους ληστές να.. κλειδώνονται μέσα.

Οι δράστες επιχείρησαν να σπάσουν τζαμαρία για να φύγουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και στη συνέχεια φέρεται να απείλησαν τον ιδιοκτήτη με όπλο, προκειμένου να τους ανοίξει τις πύλες, όπως και έγινε. Έτσι, παράτησαν το όχημά τους στο σημείο και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο εάν οι δράστες διέφυγαν πεζή, ή υπήρχε και άλλος συνεργός με έτερο όχημα.

Να σημειωθεί ότι λίγο αργότερα, έφθασε στο σημείο βανάκι χρηματαποστολής, το οποίο πιθανότατα επρόκειτο να παραλάβει τις εισπράξεις της ημέρας.