Skip to main content

Μεγάλη συμμετοχή εκθετών στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση της Καρδίτσας

Η 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση πραγματοποιείται μέχρι τις 14 Οκτωβρίου στις Καπναποθήκες του δήμου Καρδίτσας από το Επιμελητήριο Καρδίτσας, τη νομαρχία και το δήμο Καρδίτσας.
Συνολικά 135 εκθέτες συμμετέχουν στην 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, η οποία πραγματοποιείται στις Καπναποθήκες του δήμου Καρδίτσας στην Περιφερειακή οδό  Καρδίτσας – Τρικάλων από το Επιμελητήριο Καρδίτσας σε συνεργασία με τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση και το δήμο Καρδίτσας. Η έκθεση, η οποία θα λειτουργήσει μέχρι τις 14 Οκτωβρίου καλύπτει στεγασμένη έκταση 6.000 τμ.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα τα Επιμελητήρια Κορίνθου, Πρεβέζης, Θεσπρωτίας, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Θεσσαλονίκης, Τρικάλων και Κοζάνης, η κυπριακή Πρεσβεία, ο ΕΟΜΜΕΧ και η ΓΕΣΕΒΕ, ενώ λειτουργεί για 5η συνεχή χρονιά η πλατεία αγροτουρισμού.  Όπως τόνισε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Γιώργος Ντενίσης η δημιουργία του θεσμού της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας και η αποδοχή της από τον επιχειρηματικό κόσμο και το καταναλωτικό κοινό επιβεβαιώνει ότι οι επιχειρήσεις του νομού Καρδίτσας έχουν πολλές δυνατότητες και ότι ο ρόλος του Επιμελητηρίου πρέπει να είναι η προβολή και η στήριξή τους, με στόχο την βιωσιμότητα, την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητά τους. Κύριος στόχος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας είναι να επιτευχθεί η εξωστρέφεια και αναγνωρισιμότητα των επιχειρήσεων του νομού.

Οι κατηγορίες των προϊόντων και των υπηρεσιών που καλύπτονται από την Έκθεση είναι: Γεωργικά Μηχανήματα, Γεωργικά Προϊόντα , Τρόφιμα και Ποτά, Μηχανήματα Συσκευασίας, Αυτοκίνητα, Έπιπλα, Βιβλία, Πίνακες, Μάρμαρα-Τζάκια, Δομικά Υλικά, Ηλεκτρολογικό Υλικό, Κουφώματα-Πόρτες, Αλουμίνια, Υαλοκατασκευές, Κλιματισμός- Ψύξη -Θέρμανση, Κουρτίνες-Ενδύματα, Συστήματα Πληροφορικής, Επαγγελματικός Εξοπλισμός, Είδη Υγιεινής, Είδη κατοικίας.