Skip to main content

«Μεγάλο κίνητρο το αήττητο»

Να διατηρηθεί αήττητη η έδρα του Άρη στην Ευρώπη θέλει ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

 

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, εν όψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι, ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να δώσουν το 120% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Άγγλους. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
«Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο ισχυρή ομάδα. Αυτή και η Σεντ Ετιέν είναι οι καλύτερες ομάδες που έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη. Είναι από τις πιο πλούσιες ομάδες, με τρομερό ρόστερ και θα πρέπει να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που το χρωστάμε στον κόσμο μας. Επιπλέον, πρέπει να διατηρήσουμε την Ιστορία μας και να μη χάσουμε το αήττητο στο γήπεδό μας».
 
Για το αν έχει κάποιο συγκεκριμένο κίνητρο απέναντι στην Σίτι:
 
«Και το αήττητο του Κλεάνθης Βικελίδης αποτελεί μεγάλο κίνητρο, αλλά είναι πρόκληση το να αντιμετωπίζεις παίκτες τύπου Τουρέ.  Είναι πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές μας να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και νομίζω ότι θα το κάνουν».
 
Για την προετοιμασία που έκανε:
 
«Χθες κάναμε ένα χαλάρωμα μικρής διάρκειας. Σήμερα η προπόνηση θα είναι μικρής διάρκειας για όσους έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα συζητήσω με τους παίκτες μου στο ξενοδοχείο. Αυτοί που θα μπουν, πρέπει να κάνουν περισσότερα από τις δυνατότητές τους». 
 
Για την στρατηγική που θα ακολουθήσει απέναντι στους Άγγλους:
 
«Όταν φοβάσαι, δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις κανέναν. Η αξία της Μάντσεστερ Σίτι είναι  μεγάλη, αλλά με φόβο δεν κερδίζεις κανέναν. Πρέπει να υπερβάλλουμε, για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα αυτού. Γνωρίζω όλους τους παίκτες της Σίτι, αλλά η ομάδα αυτή μπορεί να αλλάξει και τους 11 παίκτες της και να βγάλει το ίδιο επίπεδο απόδοσης».
 
Για το αν σκέφτεται το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:
 
«Αν σκεφτούμε τον Ατρόμητο, δε θα ανταποκριθούμε στο αυριανό ματς. Εμένα με απασχολεί, γιατί θα μας λείπουν και σημαντικοί παίκτες σε κάποιες θέσεις, όπως για παράδειγμα στα μπακ, αλλά αυτό δεν είναι της στιγμής. Αν μπούμε σε αυτή τη λογική, θα είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε στον αυριανό αγώνα».