Skip to main content

Μεϊμαράκης: Πολιτική αλλαγή σηματοδοτούν οι ευρωεκλογές

Στόχος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι να εκφράσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον μέσο Έλληνα-Ευρωπαίο πολίτη.

Αλαζονική συμπεριφορά καταλογίζει στην κυβέρνηση ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υποστηρίζοντας ότι «εάν το ποσοστό της Ν.Δ. στις 26 Μαΐου είναι μεγάλο, η κυβέρνηση θα συρθεί σε εθνικές εκλογές».

Η κυβέρνηση «απαξιώνει και ισοπεδώνει τα πάντα επιδεικνύοντας μια αλαζονική συμπεριφορά», τονίζει συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο», σημειώνοντας ότι το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης «πρέπει να σηματοδοτήσει την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα».

Αναφερόμενος στην πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη επισημαίνει ότι είναι πρόταση μομφής κατά της συνολικής κυβερνητικής, χυδαίας και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς, γιατί όλοι πλέον ταυτίζονται μαζί του.

Οσο για την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Μεϊμαράκης τονίζει ότι θα είναι το καλύτερο ντιμπέιτ εφ’ όλης της ύλης.

Για τη συμμετοχή του ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. σημειώνει: «Στρατεύτηκα σε αυτόν τον αγώνα αποδεχόμενος την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη επειδή η συμμετοχή μου απαιτεί σταυρό από τους Έλληνες και μπορεί να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τους Νεοδημοκράτες και όχι μόνο, απέναντι σε μία χαλαρή ψήφο, όπως ήταν μέχρι τώρα αυτή των ευρωεκλογών».

Στόχος του κ. Μεϊμαράκη, όπως δήλωσε, είναι να εκφράσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον μέσο Έλληνα-Ευρωπαίο πολίτη.