Skip to main content

Μείνε για πάντα στο Λονδίνο!!!

Τη στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο ζει ορισμένες από τις χειρότερες μέρες του ο Σοφοκλής Πιλάβιος βρίσκεται από την Τετάρτη στο Λονδίνο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο κόσμος «καίγεται» και ο Σοφοκλής Πιλάβιος βρίσκεται από την Τετάρτη στο Λονδίνο, για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα πραγματοποιηθεί το… Σάββατο!

Ναι, το ελληνικό ποδόσφαιρο ζει ορισμένες από τις χειρότερες μέρες του αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΟ παρακολουθεί την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έχουν προηγηθεί απίστευτες αποφάσεις και δηλώσεις, σκάνδαλα, επεισόδια, κασέτες και ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου, μιλάει αγγλικά.

Το γλυκό έδεσε σήμερα, καθώς το διαιτητικό δικαστήριο διέψευσε τον Πιλάβιο, καθώς δήλωσε αναρμόδιο για να κρίνει το θέμα της αδειοδότησης.

Πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο Πιλάβιος κοιτούσε στα μάτια τους Χατζηπαναγή, Κωφίδη και Παπαιωάννου προτείνοντας τους να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο.
Ο Θόδωρος Καράογλου μάλιστα τόνισε ότι τους το είπε τρεις φορές. «Μπορείτε να πάτε στο διαιτητικό για να διεκδικήσετε την παραμονή της ομάδας».

Τρία μπορεί να συμβαίνουν. 1) Τους κορόιδεψε. 2) Το είπε γιατί δεν ήξερε τι άλλο να κάνει ώστε να φύγουν ικανοποιημένοι στην Θεσσαλονίκη. 3) Δεν γνωρίζει τίποτα και τον εξέθεσε η επιτροπή του.

Πως γίνεται ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ να στέλνει μία ομάδα σε ένα όργανο του και αυτό να λέει ότι είναι αναρμόδιο;

Κι ύστερα λέμε ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιο ελληνικό ποδόσφαιρο; Αυτό των κασετών που μπήκαν στο αρχείο; Αυτό των στημένων αγώνων; Αυτό της βίας, των επεισοδίων και της ατιμωρησίας στον τελικό του κυπέλλου;

Αυτό των επιτροπών αδειοδοτήσεων; Αυτό των μεγαλο-παραγόντων που κάνουν ό,τι θέλουν;

Αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το άθλημα του Πιλάβιου, ο οποίος σήμερα εκτέθηκε για ακόμα μία φορά. Το τι έχει κάνει για όλα το ξέρουμε όλοι, γιατί αν είχε κάνει κάτι θα ήταν είδηση.

Σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου ο εκπρόσωπος του Μπουλούτ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα έπρεπε να έχει πάρει άδεια. Σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ σφάζονται σαν τα κοκόρια, για το ποια ομάδα θα πάρει την θέση του Ηρακλή.

Για να μην μαλώνετε, θα παραμείνει ο Ηρακλής στην Σούπερ Λίγκα!

Υ.Γ Βαγγέλη Καράογλου καλό ταξίδι.

Καλή δύναμη στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους…