Skip to main content

Μείον 70 δρομολόγια στο νέο πρόγραμμα των δρομολογίων της Olympic Air

Απουσιάζει η Γερμανία, η Μόσχα, οι προορισμοί της Β. Αμερικής και της Ν. Αφρικής από το πρόγραμμα των δρομολογίων της.
Περισσότερααπό  70 δρομολόγια του εξωτερικού απουσιάζουν από το νέο πρόγραμματης Olympic Air. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παύει τη σύνδεσή της με τουςπροορισμούς της Γερμανίας, της Μόσχας και τους προορισμούς προς τη  Β.Αμερική και τη Ν. Αφρική.

Η Olympic Air δεν θα πραγματοποιεί κανένα από τα 32 τακτικά δρομολόγιαπρος Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Μόναχο και Στουτγκάρδη, ενώ τααεροσκάφη της εταιρίας δεν θα πραγματοποιούν επίσης πτήσεις στη Μόσχα,το Μάντσεστερ, το αεροδρόμιο Λινάτε του Μιλάνο και τη Μαδρίτη.

Ωστόσο, το κενό προς την πρωτεύουσα της Ισπανίας, θα καλύψει η Aegean,ενώ τα δρομολόγια της Ολυμπιακής προς τις υπόλοιπες βαλκανικές χώρεςκαθώς επίσης και προς το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και τις Βρυξέλλες θα παραμείνουν ίδια.

Για τη Ν. Υόρκη η εταιρία θασυνεργαστεί με τη Delta Airlines στο πλαίσιο συμφωνίας για πτήσειςκοινού κωδικού, καθώς  δεν διαθέτει αεροπλάνα κατάλληλα για πτήσειςμεγάλων αποστάσεων. Αντίστοιχες συμφωνίες δρομολογούνται και με άλλες αεροπορικές εταιρείες για τουςυπόλοιπους προορισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη πτήση της εταιρείας θα γίνει τα μεσάνυχτα της 29ης Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα πτήσεων το οποίο ανακοινώνεται θα υλοποιείται μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2009 οπότε και λήγει η θερινή περίοδος.

Χ.Κ