Skip to main content

Μελισσάς: Άθλος η παραμονή μας

Ο αμυντικός του Λεβαδειακού Πασχάλης Μελισσάς μίλησε για την παραμονή του Λεβαδειακού στην Superleague και τη χαρακτήρισε ως άθλο για την ομάδα της Βοιωτίας

Ο Πασχάλης Μελισσάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107,4" για την τεράστια επιτυχία του Λεβαδειακού.

Ο 30χρονος αισθάνεται δικαιωμένος, βλέποντας του κόπους της ομάδας του να έχουν αντίκρισμα.

"Ήταν μια βραδιά γιορτής, γιατί πετύχαμε έναν άθλο φέτος. Πανηγυρίσαμε γιατί είχαμε πολύ μεγάλη πίεση, με συνεχόμενα παιχνίδια, ψυχολογική και σωματική κούραση και είδαμε ότι οι κόποι έχουν αντίκρισμα. Όσο πιο ψηλά τερματίζεις τόσο πιο καλά είναι για την ομάδα. Δεν είπαμε τίποτα μέσα στη χρονιά για Ευρώπη. Μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική θέλαμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας".

Αναφορικά με τις πολλές ανατροπές που υπήρχαν στο σκορ, τόνισε:

"Γίνονται τέτοιες ανατροπές, αλλά στην Ελλάδα, το κοιτάμε πιο πονηρά. Είμαι περήφανος γιατί αποδείξαμε ότι δεν συμμετείχαμε σε καμία φημολογία. Η δική μας ομάδα ήταν από τις πιο ανταγωνιστικές και σχεδόν όλα τα παιχνίδια τα παλέψαμε. Και με τον Εργοτέλη, υπήρχε η φημολογία ότι ο Λεβαδειακός θα χάσει, αλλά πήραμε τη νίκη. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα, αποσυντονιστήκαμε και μείναμε πίσω. Έγιναν κάποιες χειρονομίες του Γκαρσία προς τον κόσμο και τον πάγκο, αλλά δεν το κατάλαβα, τον αποδοκίμαζαν και άνοιξαν το παιχνίδι. Φανατιστήκαμε εμείς με την ώθηση του κόσμου και το γυρίσαμε. Είχε ανοίξει πολύ το παιχνίδι".