Skip to main content

Μέλος στα ΔΣ ΣΒΒΕ και ΣΕΒΕ αυτήν την περίοδο ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης

Το έμπειρο τραπεζικό στέλεχος ανταποκρίθηκε θετικά στις δύο τιμητικές προτάσεις που αναφέρονται τόσο στον ίδιο, όσο και στην Τράπεζα Πειραιώς.

Μέλος επί τιμή ταυτόχρονα στα Διοικητικά Συμβούλια του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) είναι αυτή την περίοδο ο σύμβουλος Εμπορικής και Αγροτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης.

Το έμπειρο τραπεζικό στέλεχος ανταποκρίθηκε θετικά στις δύο τιμητικές προτάσεις –πέρσι από τον ΣΒΒΕ και φέτος από τον ΣΕΒΕ- οι οποίες αναφέρονται τόσο στον ίδιο, όσο και στην Τράπεζα Πειραιώς. Άλλωστε ο κ. Αντωνιάδης έχει συμβάλλει με την παρουσία του επί δεκαετίες στην αύξηση της επιρροής της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη Βόρεια Ελλάδα –ιδιαίτερα ανάμεσα στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής-, αλλά και στην δημιουργική ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της Τράπεζας, μετά την απορρόφηση της ATEbank. Η δε Τράπεζα Πειραιώς παραμένει σταθερά τα τελευταία χρόνια το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με τη μεγαλύτερη διείσδυση στην οικονομία της Μακεδονίας και της Θράκης.

Ταυτόχρονα, με την παρουσία του στα δύο συμβούλια ο κ. Αντωνιάδης σηματοδοτεί την ανάγκη των δύο Συνδέσμων να προσεγγίσουν τεχνοκρατικά και αποδοτικά το ζήτημα της χρηματοδότησης της πραγματικής οικονομίας και της ρευστότητας των επιχειρήσεων στη νέα εποχή για το τραπεζικό σύστημα της χώρας.