Skip to main content

Μέλος της ΚΝΕ: Αναγνωρίσαμε πρόσωπα από τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου

Σύμφωνα με μαρτυρία κοπέλας μέλους της ΚΝΕ κατάφεραν να αναγνωρίσουν πρόσωπα που συμμετείχαν στις επιθέσεις στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και στο ΕΠΑΛ Ευόσμου

Για καλά οργανωμένη, δολοφονική επίθεση από ομάδες ακροδεξιών κάνουν λόγο μέλη της ΚΝΕ, που βρέθηκαν στην πλατεία της Ηλιούπολης για την καθιερωμένη εξόρμηση που κάνουν για διανομή του Ριζοσπάστη και φυλλαδίων.

Όπως αναφέρουν, «λίγο πριν τις 12 και ενώ εκείνη την ώρα η πλατεία ήταν γεμάτη με κόσμο και μικρά παιδιά μια ομάδα περίπου 30 ατόμων με καλλυμένα τα χαρακτηριστικά τους, άλλοι φορούσαν κουκούλες, κράνη και καπέλα και κρατώντας ρόπαλα, αλυσίδες και teazer τους εφόρμησαν με καταδρομική επίθεση εναντίον τους και άρχισαν να τους χτυπούν και να τους μαστιγώνουν με τις αλυσίδες, ακόμη και στο κεφάλι και τον αυχένα. Τα μέλη της ΚΝΕ προσπάθησαν να προστατευθούν κάποιοι μπήκαν σε παρακείμενο καφέ με τους κουκουλοφόρους να τους καταδιώκουν ωστόσο με τη δικη τους αντίσταση και τη βοήθεια του κόσμου, τα άτομα αποχώρησαν τρέχοντας από το σημείο».

Σύμφωνα με μαρτυρία κοπέλας μέλους της ΚΝΕ στη Voria.gr, αλλά και άλλων παιδιών, κατάφεραν να αναγνωρίσουν πρόσωπα που συμμετείχαν στις επιθέσεις στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και στο ΕΠΑΛ Ευόσμου.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν 4 μέλη της ΚΝΕ τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Μάρτυρες της επίθεσης βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προκειμένου να καταθέσουν για το συμβάν.