Skip to main content

Mέλος του Εθνικού Συμβουλίου Αναδοχής και Υιοθεσίας η Βασιλική Νάκου

Tιμητική επιλογή της προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας στο οποίο γίνεται η εκπαίδευση υποψήφιων θετών-ανάδοχων από όλη τη χώρα

Σημαντική τιμή για την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, Βασιλική Νάκου, η επιλογή της ως μέλους του Εθνικού Συμβουλίου Αναδοχής και Υιοθεσίας.

Η εκ νέου τοποθέτησή της αποτελεί και αναγνώριση του έργου της στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, αφού εκεί εκπαιδεύονται όλοι οι υποψήφιοι θετοί και ανάδοχοι γονείς πανελλαδικά.

Η ίδια σε ανάρτησή της στα social media ευχαριστεί θερμά τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της, αλλά και στο έργο που γίνεται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου όπως αναφέρει δίνεται καθημερινά η μάχη για την προστασία των παιδιών.

«Να είμαστε όλοι μια αγκαλιά αγάπης και στοργής, ώστε κάθε παιδί να βρει την οικογένειά του, το σπίτι του. Κάθε άνθρωπος που επιθυμεί να γίνει θετός ή ανάδοχος γονέας ν’ ανοίγει την αγκαλιά του για ένα παιδί που περιμένει ανυπόμονα την αγκαλιά τους», γράφει η κ. Νάκου.

Είναι συμβολική και η ημερομηνία επιλογής της, την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς. «Σήμερα, Παγκόσμια Μέρα της Αγκαλιάς, δίνουμε αγάπη σ’ όλα τα παιδιά και με αισιοδοξία προχωρούμε δυνατά και μπροστά, μαζί!», τονίζει.