Skip to main content

Μενδώνη: Δεν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες για Λιγνάδη-Καμία ανοχή εφόσον γίνουν

Η υπουργός Πολιτισμού σημείωσε πως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επώνυμη καταγγελία, ούτε non paper για τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού.

«Δεν θα υπάρξει καμιά ανοχή εφόσον υπάρξουν συγκεκριμένες καταγγελίες» τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αναφορικά με όσα έρχονται καθημερινά στο φως για τον χώρο του θεάματος.

«Όλο το σενάριο που στήθηκε περί παραίτησης του καλλιτεχνικού διευθυντή του εθνικού θεάτρου δεν ευσταθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως η ίδια δήλωσε «επώνυμη καταγγελία, ούτε καν non paper δεν έχει κατατεθεί στο υπουργείο πολιτισμού».

«Όταν δεν υπάρχουν μπαίνουμε σε άλλους ατροπους δημιουργούμε πλαίσιο ανθρωποφαγίας που δεν στέκει σε κράτος δικαίου. Αν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες οφείλουμε να παρέμβουμε όχι όμως σε φήμες και συζητήσεις στα social media», είπε.

Η κ. Μενδωνη σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμιά καταγγελία για τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου ενώ αναφερόμενη γενικότερα στην χιονοστιβάδα αποκαλύψεων - καταγγελιών καλλιτεχνών για παρενοχλήσεις τόνισε ότι είναι μια νοσηρή κατάσταση που έρχεται στο φως και ήταν καιρός να σπάσει το απόστημα.