Skip to main content

Μένει στον ΠΑΟΚ ο Καντουρί - Οριστική συμφωνία για 2+1 χρόνια

Το συμβόλαιο είναι για δυο χρόνια, ενώ προβλέπεται ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο σε περίπτωση που ο Μαροκινός πιάσει ένα όριο συμμετοχών.

ΠΑΟΚ και Ομάρ Ελ Καντουρί έδωσαν τα χέρια και ο Μαροκινός θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα 2 χρόνια, ενώ προβλέπεται και ανανέωση για τρίτο χρόνο μέσω ορίου συμμετοχών.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές ολοκληρώθηκαν με τον Καντουρί να αποδέχεται την πρόταση που του έγινε από τους κυπελλούχους Ελλάδος, με τις αποδοχές του να είναι μειωμένες σε σχέση με αυτά της προηγούμενης τετραετίας.

Το συμβόλαιο είναι για δυο χρόνια, ενώ προβλέπεται ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο σε περίπτωση που ο Μαροκινός πιάσει ένα όριο συμμετοχών, και συγκεκριμένα το 50% των αγώνων που θα δώσει ο Δικέφαλος τη σεζόν 2022-23.

Για τον Καντουρί, η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν η κίνηση που έγειρε την πλάστιγγα προς την κατεύθυνση της αποδοχής της πρότασης του ΠΑΟΚ, κάτι που άπαντες είχαν καταλάβει από τον τρόπο με τον οποίο είχε τοποθετηθεί δημοσίως ο Ρουμάνος τεχνικός στην παρουσίασή του.