Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
x

ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΠΡΟΣΑΓΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ

Η προσαγωγή της νεαρής μουσικού θέτει ένα ζήτημα προτεραιοτήτων για την ΕΛΑΣ, σχολιάζει στην ανακοίνωσή της η παράταξη Μένουμε Θεσσαλονίκη

Την προσαγωγή νεαρής μουσικού για «επαιτεία» επειδή εξασκούσε την τέχνη της στο δρόμο καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Μένουμε Θεσσαλονίκη.

«Την ίδια στιγμή που η πόλη κατρακυλάει στην ανομία και την ανασφάλεια, το εμπόριο ναρκωτικών σαρώνει στο πανεπιστήμιο και τις κεντρικές πλατείες της πόλης, όπως και το κάθε είδους λαθρεμπόριο -μέχρι και εκείνο των ανθρώπων που ασκούν ανενόχλητοι οι δουλέμποροι επικροτούμενοι μάλιστα από την τάχα ανθρωπιστική κυβέρνηση-, η αστυνομία επέλεξε τους πλανόδιους μουσικούς για να εξαντλήσει την σκληρότητά της. Διώκοντας μια πρακτική που είναι τόσο αρχαία όσο και η ίδια η πόλη», σημειώνει η παράταξη σε ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει, «η προσαγωγή της νεαρής μουσικού θέτει ένα ζήτημα προτεραιοτήτων για την ΕΛΑΣ. Προτιμάει να διώκει μια πρακτική που ομορφαίνει την καθημερινότητά μας και έχει κατοχυρωθεί στην συνείδηση των ανθρώπων εθιμικώ δικαίω, ή να ασχοληθεί με ό,τι στερεί από την κοινωνική πλειοψηφία της πόλης -και κυρίως τους ασθενέστερους- το αγαθό της ασφάλειας;»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ