Skip to main content

Μένουμε Θεσσαλονίκη: «Σιδηρά κυρία» η Νοτοπούλου πίσω από τις κλούβες

Σκληρή κριτική στην υφυπουργό και υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τα χθεσινά περιστατικά που σημειώθηκαν στην περιοχή του Ευόσμου.

Αιχμές αφήνει η δημοτική παράταξη «Μένουμε Θεσσαλονίκη» σχετικά με το χθεσινό περιστατικό στον Εύοσμο και την ένταση που υπήρξε με ομάδες πολιτών κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Χθες, ήταν σειρά της Κατερίνας Νοτοπούλου, υπουργού και υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης, τοπικής «πανεκπροσώπου» του πρωθυπουργικού αντιδημοκρατικού συγκεντρωτισμού να εμφανιστεί ως «σιδηρά κυρία», πίσω από κλούβες και ΜΑΤ», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης.

«Θα βγει τώρα άραγε να καταγγείλει στον εαυτό της τον σκοταδισμό που τάχα βλέπει στην πλειοψηφία της πόλης και τους απλούς ανθρώπους της; Θα βάλει τον Μάιο τα προοδευτικά ΜΑΤ να μας προσάγουν στις κάλπες για να την ψηφίσουμε;

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, τα χρειάζεται για να κρύψει πίσω από αυτά το προφανές, που ξέρει όλος ο κόσμος, ότι το κόμμα της εξαπάτησε όλον τον ελληνικό λαό, και αποδείχθηκε από κομιστής της ελπίδας, ο νεκροθάφτης της», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.