Skip to main content

Μέρα παρά μέρα από καθημερινή η ενημέρωση Τσιόδρα-Χαρδαλιά

Λόγω της ύφεσης της πανδημίας, η ενημέρωση θα γίνεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη Παρασκευή και Κυριακή.

Αποτέλεσε μια καθιερωμένη συνήθεια για πολλούς Έλληνες η καθημερινή ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα σταματήσει να γίνεται κάθε μέρα.

Σύμφωνα με την Καθημερινή το επόμενο διάστημα η ενημέρωση θα γίνεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη Παρασκευή και Κυριακή.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η Κυριακή μπήκε στο πρόγραμμα γιατί είναι η ημέρα πριν από την κάθε κρίσιμη Δευτέρα που θα είναι για το επόμενο διάστημα ημέρα άρσης των μέτρων.

Σήμερα η ενημέρωση θα γίνει κανονικά και θα είναι παρών και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης για να ενημερώσει για το άνοιγμα των καταστημάτων την Δευτέρα 11 Μαΐου.

Η χαλάρωση αυτή συμβαίνει και στο εξωτερικό. Ειδικότερα στην Γερμανία σταμάτησε εντελώς και όπως ανακοινώθηκε θα επανέρχεται μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις.