Skip to main content

ΜέΡΑ25 για δολοφονία Φύσσα: Να μην τραφεί ξανά το αβγό του φιδιού

«Παρά την καταδίκη και την φυλάκιση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει», σημειώνει το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Το ΜέΡΑ 25 με ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος στις πορείες μνήμης για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, που θα γίνουν στο Κερατσίνι και τη Θεσσαλονίκη.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του, «οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη, του Λαγού και των υπολοίπων στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης, προσπαθούν να ξανά βγουν στην επιφάνεια, είτε μέσω των ακροδεξιών συγκεντρώσεων ενάντια στην προσφυγιά και τους μετανάστες, είτε μέσω των αντιεμβολιαστικών συλλαλητηρίων. Δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν θα αφήσουμε ξανά να τραφεί το αυγό του φιδιού».

Προσθέτει δε, ότι παρά την καταδίκη και την φυλάκιση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, «τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει» και τονίζει ότι «θα είμαστε πάντα μπροστά στην πάλη σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς, απέναντι στον φυλετικό και κοινωνικό ρατσισμό και το σεξισμό, αλλά και σε όποιες άλλες ιδέες και αντιλήψεις είναι ικανές να θρέψουν το φασισμό».