Τρίτη 11 Μαΐου 2021
x

ΜΕΡΑ25: Η ΜΟΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗ SELF TEST

Ο εκπρόσωπος του κόμματος σημειώνει πως «εμβολιαστική πολιτική έχει αποτύχει πλήρως» και επικρίνει την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας.

Την κατηγορία ότι «συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η επέλαση της πανδημίας στη χώρα, μαζί με την εγκληματική, κυβερνητική διαχείριση της», διατυπώνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Προσθέτει ότι «μπορεί η Κυβέρνηση να θέλει να παρουσιάσει δήθεν εικόνες αποκλιμάκωσης, η δραματική κατάσταση όμως στο ΕΣΥ συνιστά μια οδυνηρή πραγματικότητα». Ο κ. Κριθαρίδης επικρίνει τον πρωθυπουργό γιατί «ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται πως πλέον επιλέγει ως μόνη στρατηγική του, τα ανεπαρκή self-tests, μιας και η εμβολιαστική πολιτική τόσο της χώρας όσο και της ΕΕ έχει αποτύχει πλήρως κι αυτή».

Τονίζει επίσης ότι «οι ευθύνες της Κυβέρνησης είναι πραγματικά εγκληματικές, όχι μόνο δεν ενίσχυσε τη δημόσια υγεία ένα χρόνο τώρα, όχι μόνο δεν έστησε ακόμα το δημόσιο δίκτυο κέντρων μαζικών τεστ για τους πολίτες, όχι μόνο δεν φρόντισε να παραγγείλει εμβόλια και από τρίτες χώρες βλέποντας το φιάσκο της ΕΕ, όχι μόνο μίσθωσε μόλις ένα χρόνο μετά 40 λεωφορεία από τα οποία τα μισά κιόλας δεν λειτουργούν για να ενισχύσει δήθεν τα ΜΜΜ, αλλά δεν έχει επιτάξει ακόμα και σήμερα τον ιδιωτικό τομέα υγείας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ