Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022
x

ΜΕΡΑ25: ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ

Το ΜέΡΑ25 σχολιάζει την ερώτηση της Ολλανδής δημοσιογράφου λέγοντας ότι ««Κύριε Μητσοτάκη, καλωσήλθατε στον πραγματικό κόσμο».

«Κύριε Μητσοτάκη, καλωσήλθατε στον πραγματικό κόσμο έξω από την προστατευτική φούσκα της Λίστας Πέτσα», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΜεΡΑ25 με αφορμή την ερώτηση Ολλανδής δημοσιογράφου για βίαιες επαναπροωθήσεις μεταναστών και την απάντηση του πρωθυπουργού ότι προσβάλλει τη χώρα.

Το ΜέΡΑ25 επισημαίνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης ένιωσε προσβεβλημένος χθες όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου από το εξωτερικό σχετικά με τις επαναπροωθήσεις προσφύγων. Ταυτίζοντας τον εαυτό του και την κυβέρνησή του με την Ελλάδα, κατηγόρησε την Ολλανδή δημοσιογράφο ότι «προσβάλλει τη χώρα». Προσθέτει, απευθυνόμενο στον πρωθυπουργό, ότι «πριν ταυτίσετε τον εαυτό σας με τη χώρα, μερικά απολύτως βασικά στοιχεία για αυτήν: Το καλό όνομα της Ελλάδας, μιας χώρας ονομαστής για τη φιλοξενία της και την ευαισθησία προς τον Ικέτη, προσβάλλεται από τα εγκλήματα που διαπράττει το ελληνικό λιμενικό, η ελληνική Κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Μηταράκης, μαζί με τις ευρωπαϊκές ηγεσίες και την Frontex. Εγκλήματα που γίνονται στο όνομα των Ελλήνων και ευρωπαίων πολιτών και για λογαριασμό τους υποτίθεται».

Το ΜέΡΑ25 κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη λέγοντας: «εσείς είστε που προσβάλλετε τη χώρα, κύριε Μητσοτάκη, γιατί είστε τέτοιος υποκριτής που δεν διστάζετε να παίζετε θέατρο για κάτι το οποίο πλέον ο κόσμος το χει τούμπανο και οι Έλληνες φασίστες κρυφό καμάρι. Σταματήστε λοιπόν να λέτε ψέματα, όπως ορθά σας παρότρυνε η Ολλανδή δημοσιογράφος, και κυρίως σταματήστε να εγκληματείτε σε βάρος κατατρεγμένων ανθρώπων στο Αιγαίο και τον Έβρο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ