Skip to main content

ΜΕΡΑ25: Ζητά την επιστροφή της έδρας από την ανεξάρτητη πλέον Κωνσταντίνα Αδάμου

Προσωπικές φιλοδοξίες και ιδιοτελείς σχεδιασμούς καταλογίζουν οι οργανώσεις του κόμματος στη βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης που ανεξαρτητοποιήθηκε

Την επιστροφή της κοινοβουλευτικής έδρας, την οποία καταλαμβάνει, ζητούν οι οργανώσεις του ΜΕΡΑ25 από την βουλευτή Β' Θεσσαλονίκη του κόμματος, Κωνσταντίνα Αδάμου, η οποία σήμερα ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι οργανώσεις του ΜΕΡΑ25 αναφέρουν τα εξής:

"Μετά από δύο χρόνια συνεχούς δυναμικής πολιτικής, κοινωνικής & κοινοβουλευτικής παρουσίας του ΜέΡΑ25 στο πλευρό της κοινωνίας και των αγώνων της, έχουμε την επιλογή της κ. Αδάμου να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κ.Ο. (προφανώς για να αποφύγει τις δημοκρατικά συναποφασισμένες καταστατικές διαδικασίες του κόμματος).

Καλή συνέχεια κ. Αδάμου. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το ΜέΡΑ25 θα συνεχίσει -ίσως και με καλύτερους όρους- τον αγώνα μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο μιλώντας για αυτά για τα οποία τα κόμματα του μνημονιακού τόξου αρνούνται να μιλήσουν. Γνωρίζετε επίσης ότι στόχος όλων όσων συμμετέχουμε σε αυτή την ανιδιοτελή προσπάθεια, είναι η ανατροπή της χρεοδουλοπαροικίας. Σε αυτή τη μεγάλη μάχη, καταλάβατε μάλλον ότι προσωπικές φιλοδοξίες, ιδιοτελείς σχεδιασμοί και πολιτικά «εγώ» δεν έχουν θέση.

Αναμένουμε την επιστροφή της κοινοβουλευτικής έδρας την οποία καταλάβατε λόγω των ψήφων των πολιτών που επέλεξαν το ΜέΡΑ25 στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ως ΜέΡΑ25 Θεσσαλονίκης, προχωράμε με αίσθημα ανακούφισης μιας και αισθανόμαστε ότι αγωνιζόμαστε πλέον με καλύτερους όρους για την πόλη και τα κινήματα. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει σύσκεψη όλων των μελών μας για να οργανώσουμε τα καθήκοντα μας χωρίς τα βαρίδια της προηγούμενης περιόδου".