Skip to main content

Merck: Υποστηρίζει τη δράση «Curious Minds, Creative Professionals» για μαθητές

Οι εργαζόμενοι της Merck Ελλάδος, ενημερώνουν μαθητές και μαθήτριες ανά τη χώρα για τους κλάδους κυρίως των θετικών επιστημών

Νέα δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας από τη Merck, την κορυφαία εταιρεία βιοεπιστημών και τεχνολογίας, που υποστηρίζει μια δράση εκπαίδευσης και ενίσχυσης δεξιοτήτων μαθητών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της δράσης «Curious Minds, Creative Professionals», εργαζόμενοι της Merck Ελλάδος, ενημερώνουν μαθητές και μαθήτριες ανά τη χώρα για τους κλάδους κυρίως των θετικών επιστημών, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν την καθοριστική σημασία της Περιέργειας, της Δημιουργικότητας, της Κριτικής Ικανότητας και της Επίλυσης Προβλημάτων, ως δεξιοτήτων για την επαγγελματική εξέλιξη στα θετικά επαγγέλματα.

Εργαζόμενοι της Merck Ελλάδος αναλαμβάνουν το ρόλο του μέντορα, συζητώντας μέσω live ομαδικών συνεδριών και ασύγχρονων ερωτο-απαντήσεων, με μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τη Βιολογία, τη Φαρμακευτική, τη Χημεία, την Ιατρική, τα Μαθηματικά, τη Φυσική κ.α. Παράλληλα, εμπνέουν και προτρέπουν τη νέα γενιά να αναπτύξει δεξιότητες που κρίνονται απαραίτητες για την ενασχόληση με τις ειδικότητες αυτές, αλλά και για την προσωπική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξή τους.

Διαβάστε αναλυτικά στο e-farmako.gr