Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ - ΡΑΦΑΗΛ

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν πως μέρος των εισπράξεων από την αναμέτρηση θα πάνε για την ενίσχυση του μικρού που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Την απόφαση να δώσει μέρος των εσόδων του προσεχούς αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην οικογένεια του 18 μηνών παιδιού, Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη πήρε ο ΝΠΣ Βόλος.

Συγκεκριμένα, οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν πως μέρος των εισπράξεων από την αναμέτρηση θα πάνε για την ενίσχυση του μικρού που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τη Βοστώνη των ΗΠΑ όπου και θα υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η θεσσαλική ΠΑΕ:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου και σε συνεννόηση μαζί του, μετέχοντας στην συγκλονιστική προσπάθεια του ελληνικού λαού να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη – Ραφήλ, αποφάσισε:

– Να διατεθεί μέρος των εισπράξεων από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, την επόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ ως οικονομική ενίσχυση στην οικογένεια του μικρού για την μετάβασή τους στις ΗΠΑ και την υποβολή του σε πειραματική θεραπεία

– Στον ίδια αγώνα να τοποθετηθούν ειδικοί «κουμπαράδες» όπου οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν και ατομικά τον μεγάλο αγώνα ζωής του Παναγιώτη – Ραφαήλ

Η ΠΑΕ Βόλος σεβόμενη και υπηρετώντας τα πανανθρώπινα ιδεώδη της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας που οφείλουν να χαρακτηρίζουν πρώτα και πάνω απ όλα τον αθλητισμό καλεί όλους τους φιλάθλους να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια για να χαρίσουμε και πάλι το χαμόγελο και την ελπίδα στον μικρό αυτό άγγελο και την οικογένειά του».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ