Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε την προμήθεια υλικού ατομικής προστασίας σε δικαστικούς, εισαγγελικούς λειτουργούς και σε δικαστικούς υπαλλήλους.

Μεγάλες ποσότητες μέσων ατομικής προστασίας για τους δικαστές, τους εισαγγελείς και τους δικαστικούς υπαλλήλους, θα παραδώσει μέσα στο επόμενο διάστημα το υπουργείο Δικαιοσύνης στα δικαστήρια της χώρας, για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αναλυτικά, το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε σήμερα ότι εξασφάλισε την προμήθεια υλικού ατομικής προστασίας των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, αλλά και των δικαστικών υπαλλήλων που υπηρετούν ως προσωπικό ασφαλείας στα δικαστήρια της χώρας.

Συγκεκριμένα, το πρώτο σκέλος της προμήθειας αφορά 6.000 φιάλες απολυμαντικού υγρού των 500ml έκαστο, 5.000 μάσκες υψηλής ποιότητας FFP2/Ν95, καθώς και 5.000 γάντια νιτριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η παράδοση του υλικού θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και θα διατεθεί άμεσα μέσω των ανωτάτων δικαστηρίων στους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, καθώς και στους δικαστικούς υπαλλήλους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ