Παρασκευή 16 Απριλίου 2021
x

ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ 19 ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Δράστες είναι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή της Χαριλάου για παρόμοια αδικήματα

Εξχινιάστηκαν έπειτα από έρευνα των αστυνομικών αρχών πλήθος διαρρήξεων, καθώς και κλοπές οχημάτων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, οι οποίοι σημειώνεται ότι είχαν συλληφθεί στις 09 Δεκεμβρίου στην περιοχή Χαριλάου για παρόμοια αδικήματα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες μαζί με άλλους δύο συνεργούς, κατά το χρονικό διάστημα από 27-09-2020 έως 20-11-2020 στην περιοχή της Καλαμαριάς, προέβησαν στη διάπραξη δεκατεσσάρων 14 διαρρήξεων οχημάτων απ΄όπου αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Σε δύο επιπλέον περιπτώσεις, εντόπισαν στο εσωτερικό οχημάτων που παραβίασαν, κλειδιά έτερων αυτοκινήτων, τα οποία στη συνέχεια αφαίρεσαν από κοντινό σημείο που ήταν σταθμευμένα.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ένας εκ των προαναφερόμενων αλλοδαπών, ενέχεται σε τρεις ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων οχημάτων που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από την 29-08-2019 έως την 24-09-2019.

Σημειώνεται, ότι τα δύο αφαιρεθέντα οχήματα ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ακόμη αλλοδαπών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ