Skip to main content

Μέσι: Μένω στην Μπαρτσελόνα-Δεν είμαι ευχαριστημένος

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έκανε γνωστό πως θα είναι κάτοικος "Καμπ Νόου" και τη νέα αγωνιστική σεζόν παρά τη θέλησή του να αποχωρήσει.

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε τέλος στη σιωπή του και εξήγησε μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος για ποιο λόγο επέλεξε τελικά να μείνει στην Μπαρτσελόνα, παρότι θεωρεί πως δεν ισχύει η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ που να τον δεσμεύει σε συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα.

Μετά από δέκα πολύ έντονες ημέρες όπου η Βαρκελώνη και συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος μετά από την εκδήλωση επιθυμίας από πλευράς του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει καθώς και από το σκληρό μπρα ντε φερ που παίχτηκε μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης Μπαρτομέου, την Παρασκευή (4/9) είχαμε την κορύφωση της κόντρας καθώς και το εντυπωσιακό φινάλε στην τρομερή αυτή ιστορία.

Η αρχή έγινε το μεσημέρι με τη γραπτή δήλωση του πατέρα και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, όπου ξεκαθάριζε πως ο γιος του είναι ελεύθερος και πως υπήρχε ξεκάθαρο λάθος από την ισπανική Λίγκα όταν ανακοίνωσε σε ισχύ η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ που δεσμεύει τον Pulga με τον γιο του, με την La Liga από την πλευρά της να απαντάει σε χρόνο dt υποστηρίζοντας πως η ρήτρα είναι απολύτως έγκυρη και πως κάθε άλλη άποψη είναι μακριά από την πραγματικότητα.

Λίγο αργότερα ήρθε το δημοσίευμα από το Tyc Sports που αποκάλυψε πως ο Μέσι αποφάσισε τελικά να παραμείνει και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους μπλαουγκράνα μέχρι το καλοκαίρι του 2021 για να είναι κατόπιν ελεύθερος να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του, με την επιβεβαίωση να έρχεται πολύ γρήγορα από τον Αργεντινό σούπερ σταρ μέσω video-μηνύματος.

Μηνύματος όπου έκανε γνωστό πως θα είναι κάτοικος "Καμπ Νόου" και τη νέα αγωνιστική σεζόν παρά τη θέλησή του να αποχωρήσει, από τη στιγμή που ο σύλλογος αρνήθηκε να τον πουλήσει με ένα ποσό χαμηλότερο των 700.000.000, που επιμένουν οι διοικούντες των Καταλανών πως είναι το ποσό της ρήτρας.

Με τον Μέσι να αφήνει ουσιαστικά να εννοηθεί πως επέλεξε το δρόμο του συμβιβασμού για να μην εμπλακεί σε έναν δικαστικό πόλεμο με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα που θα είναι ψυχοφθόρος τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα.

«Δεν ήμουν χαρούμενος και ήθελα να φύγω. Δεν είχα τη δυνατότητα να μείνω ελεύθερος και θα συνεχίσω στο κλαμπ προκειμένου να μην πάμε σε δικαστική διαμάχη. Η διοίκηση του συλλόγου που έχει επικεφαλής τον Μπαρτομέου είναι μία καταστροφή».