Skip to main content

Μέσι, Μπαρτσελόνα και στη μέση οι... δικηγόροι για το διαζύγιο

Ισπανική εκπομπή ανέφερε ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα των 700 εκατομμυρίων, ενώ η Μπάρτσα αναμένεται να λάβει αποζημίωση.

O Λιονέλ Μέσι δεν πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα των 700 εκατομμυρίων, όπως αποκάλυψε η ισπανική εκπομπή «El Larguero» της Cadena SER, σημειώνοντας ότι θα οριστεί αποζημίωση για τους Καταλανούς που θα είναι μικρότερη.

Όπως αναφέρθηκε η ρήτρα δεν ισχύει και ότι ο διαμεσολαβητής στη μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι δεν θα είναι πλέον η Μπαρτσελόνα.

Οι δικηγόροι των δύο μερών ερμηνεύουν διαφορετικά το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μέσι το 2017 και σύμφωνα με το οποίο, όπως ανέφερε το «El Larguero», ο διάσημος Αργεντινός θεωρεί ότι είναι ελεύθερος να εγκαταλείψει το σύλλογο.

«Σε περίπτωση που ο Μέσι εγκαταλείψει τη Μπαρτσελόνα, η FIFA θα πρέπει να δώσει στο νέο σύλλογο προσωρινή ή οριστική μεταγραφή», σημειώθηκε.

Ο πρόεδρος της Μπαρστελόνα Ζοσέο Μαρία Μπαρτομέου, απέλυσε το δικηγορικό γραφείο της Cuatrecasas για λάθος χειρισμούς.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε γνωστό με FAX ότι δεν θα εμφανιστεί στις εξετάσεις για κορονοϊό που είναι προγραμματισμένες σήμερα στη Βαρκελώνη, ούτε στην προετοιμασία που ξεκινά αύριο. Ο ισπανικός σύλλογος απάντησε υποστηρίζοντας, ότι εάν δεν παρευρεθεί, κινδυνεύει με τιμωρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ