Skip to main content

Μέσι: Όταν επιστρέψουμε θα είναι λες και ξεκινάμε από την αρχή

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα τόνισε πως οι πρώτες προπονήσεις μετά το lockdown έμοιαζαν σαν τα πρώτα βήματα των παικτών στο ποδόσφαιρο.

Στην τρομερή αβεβαιότητα που έχει γεννήσει τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και συνολικά στη ζωή και στην καθημερινότητα η πανδημία του κορωνοϊού, στάθηκε ο Λιονέλ Μέσι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Adidas.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα τόνισε πως οι πρώτες προπονήσεις μετά το lockdown έμοιαζαν σαν τα πρώτα βήματα των παικτών στο ποδόσφαιρο ενώ υπογράμμισε πως άπαντες θα πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον και να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.

«Όταν επιστρέψουμε θα είναι λες και ξεκινάμε από την αρχή. Θα έχουμε κάποιο χρόνο για προετοιμασία πριν από τα ματς και επίσης θα έχουμε μαζί μας παίκτες που θα έχουν αποθεραπευτεί.

Τεχνικά είναι η ίδια σεζόν, αλλά νομίζω ότι όλες οι ομάδες και παίκτες θα το βιώσουν με διαφορετικό τρόπο» τόνισε αρχικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και ηγέτης των Καταλανών για να προσθέσει:

«Αν και δεν παίζω δυο ματς την εβδομάδα, προσπαθώ να προπονούμαι όλες τις ημέρες και να κάνω ασκήσεις. Αλλά προφανώς αυτό δεν έχει καμία σχέση με την κανονική ομαδική προπόνηση και κυρίως με το ρυθμό των ματς.

Αλλά, αυτή είναι η νέα κανονικότητα, η νέα πραγματικότητα που πρέπει να ζήσουμε. Γι' αυτό και είναι αναγκαία αυτή η μίνι προετοιμασία. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το παρελθόν, είναι καλύτερο να κοιτάζουμε το μέλλον. Έχω μεγάλη όρεξη να παίξω ξανά».

Τέλος, ο 32χρονος άσος ανέφερε: «Είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ, τούτη τη στιγμή να διατηρήσουμε την επαφή με την ομάδα. Δεν είναι εύκολο να δουλεύεις ή να ζεις με τέτοια αβεβαιότητα και πόσο μάλλον απέναντι σε μια κατάσταση τόσο διαφορετική και πρωτόγνωρη όπως αυτή. Ο καθένας ρωτούσε τον άλλον πότε θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις, για κάθε ποδοσφαιριστή η συγκέντρωση είναι θεμελιώδης».