Skip to main content

Μεσολόγγι: Θανατηφόρα παράσυρση ψαρά - Έχασε τη ζωή του και ο οδηγός

Tο τραγικό συμβάν έγινε όταν ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε τον 40χρονο, την στιγμή που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και ψάρευε.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στην Τουρλίδα Μεσολογγίου και ο 40χρονος ψαράς που παρέσυρε. Ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα, ενώ ο ψαράς εξέπνευσε στο πανεπιστημιακό νοκοσομείου της Πάτρας.

Μετά την παράσυρση, ο 40χρονος είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, αλλά κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό συμβάν έγινε όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε τον 40χρονο, την στιγμή που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και ψάρευε.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο του 30χρονου κατέληξε στην θάλασσα, ενώ δύτες που βούτηξαν στο νερό, ανέσυραν νεκρό τον οδηγό, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Να σημειωθεί, ότι μαζί με τον 40χρονο βρισκόταν και ο αδελφός του, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, ενώ έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας Μεσολογγίου που διερευνούν τα αίτια του τροχαίου.