Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019
x

ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Σε ποια σημεία της ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανίων παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα και τα οχήματα κινούνται σημειωτόν - Η εικόνα στο οδικό δίκτυο

Με μεγάλες καθυστερήσεις σε διάφορα σημεία της ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανίων επιστρέφει το πρώτο κύμα εκδρομέων από τη Χαλκιδική.

Ο... Γολγοθάς της επιστροφής για τους Θεσσαλονικείς αρχίζει από το ύψος της Καλλικράτειας και διογκώνεται στον κόμβο της Νέας Ηράκλειας, όπου λόγω του μεγάλου όγκου οχημάτων η κυκλοφορία διεξάγεται σημειωτόν. Ίδια είναι η εικόνα και στο ύψος του Σχολαρίου, καθώς και στην κατηφόρα της Καρδίας, ενώ χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται μέχρι και τον Κ12 (συμβολή της ΕΟ με την Περιφερειακή Οδό). Προβλήματα εντοπίζονται και στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Περαίας καθώς και στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, ιδίως στη διασταύρωση αεροδρομίου.

Στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, μετ' εμποδίων πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων στο «ορφανό» χιλιόμετρο της Ποτίδας και στο φανάρι της Νικήτης.

Σαφώς καλύτερη είναι η εικόνα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου όπου δεν καταγράφεται κανένα πρόβλημα.

Αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, αλλά και στα διόδια του Προφήτη, στην Εγνατία Οδό, χωρίς, ωστόσο, να σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ