Skip to main content

Μετ' εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη είναι σε λειτουργία εννιά ταμεία με τον όγκο των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

Με προβλήματα διεξάγεται τις τελευταίες ώρες η επιστροφή των εκδρομέων των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη. Οι ταξιδιώτες επιστρέφουν στην πόλη περίπου από τις 5 το απόγευμα.

Στα διόδια των Μαλγάρων η κίνηση είναι αυξημένη. Με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη είναι σε λειτουργία εννιά ταμεία με τον όγκο των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Παράλληλα, με κατεύθυνση προς την Αθήνα, λειτουργούν τρία ταμεία και οι ταχύτητες των οχημάτων είναι κι εκεί χαμηλές.

Την ίδια ώρα, σύφωνα με το lamiareport.gr. τα 15 χιλιόμετρα φτάνει η ουρά στον αυτοκινητόδρομο Λαμίας - Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίζεται από 75ο χλμ έως το 90ο χλμ και ειδικότερα στο κομμάτι από Θήβα μέχρι τη γέφυρα της Ριτσώνας, όπου εκτελούνται έργα και στενεύει ο δρόμος.

Η τροχαία είναι στο πόδι και ήδη κάνει παρεμβάσεις σε κομβικά σημεία διοχετεύοντας αυτοκίνητα από παρακαμπτηρίους για την αποσυμφόρηση της εθνικής οδού.

Μάλιστα στα διόδια της Θήβας από τις 20:00 το βράδυ τα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα για να διευκολυνθεί η ροή των οχημάτων.

Να σημειωθεί πως από το απόγευμα έχει διακοπεί, λόγω χιονόπτωσης, η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο.

φωτογραφία αρχείου