Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

MET GALA 2021: ΟΙ ΕΝΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Δείτε τι επέλεξαν να φορέσουν οι λαμπεροί καλεσμένοι του μεγαλυτέρου gala μόδα στην κόσμο - Δείτε όλες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η νύχτα τις δεκάτης τρίτης του Σεπτέμβρη, ήταν μία βραδιά αφιερωμένη στη μόδα, καθώς διεξήχθη το καθιερωμένο Met Gala το επωνομαζόμενο και «Όσκαρ της Μόδας»,  τίτλος που οφείλεται στις ιδιαιτέρως λαμπερές εμφανίσεις των καλεσμένων.

Η γεμάτη λάμψη εκδήλωση διεξήχθη ως είθισται, στο Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης και κάθε χρόνο υπάρχει ένα θέμα με το οποίο πρέπει να συνάδουν οι εμφανίσεις των καλεσμένων, το οποίο ορίζεται από το  Ινστιτούτου Κοστουμιών του ΜΜΤ. Τη φετινή χρονιά οι εμφανίσεις  είχαν ως θεματική ενότητα την Αμερικανική Μόδα.

«Πραγματικά πιστεύω ότι η αμερικάνικη μόδα βρίσκεται σε περίοδο αναγέννησης. Νομίζω ότι ιδίως οι νέοι σχεδιαστές, βρίσκονται στην πρωτοπορία των συζητήσεων σχετικά με τη διαφορετικότητα, την ένταξη, τη βιωσιμότητα και τη συνειδητή δημιουργικότητα, πολύ περισσότερο από τους Ευρωπαίους ομολόγους τους, ίσως με εξαίρεση των βρετανών σχεδιαστών», δήλωσε  χαρακτηριστικά ο Άντριου Μπόλτον, επιμελητής του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης (MET) στην Αμερικανική έκδοση της Vogue.

Μπορεί η διεξαγωγή του Met Ball να καθυστέρησε-λόγω πανδημίας τέσσερις μήνες-όμως οι εμφανίσεις των καλεσμένων μας αποζημίωσαν για αυτή την καθυστέρηση.

Δείτε όλες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Vwoman.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ