Skip to main content

Μετά τη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα το showroom της ALUMIL (φωτο)

Το νέο showroom της εταιρείας στην πρωτεύουσα, ο πληρέστερος εκθεσιακός χώρος κουφωμάτων στην Ελλάδα, είναι, πλέον, γεγονός

Μετά τα εγκαίνια του ανακαινισμένου showroom στη Θεσσαλονίκη, η ALUMIL, η πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη και παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, εγκαινίασε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου το νέο της showroom στην Αθήνα που βρίσκεται στην Λ. Τατοίου 67, Αχαρνές. Απόδειξη των πολλαπλών δυνατοτήτων των συστημάτων αλουμινίου της ALUMIL και της αρχιτεκτονικής εφαρμογής τους σε διαφορετικές προδιαγραφές κτηρίων, αποτελεί η πλήρως ανακαινισμένη πρόσοψη του showroom της Αθήνας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με γνώμονα τις απεριόριστες αρχιτεκτονικές λύσεις που προσφέρουν, τα showroom της Alumil αποτελούν τους πληρέστερους εκθεσιακούς χώρους κουφωμάτων στην Ελλάδα. «H μοντέρνα αρχιτεκτονική, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και η μεγάλη γκάμα των καινοτόμων συστημάτων αλουμινίου διεθνών προδιαγραφών, αποτελούν τα στοιχεία που καθιστούν τα showroom της ALUMIL όχι μόνο μοναδικά, αλλά και τα σημεία που δίνουν λύσεις για κάθε ανάγκη», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, ο κ. Steven Acker, Business Development Manager της Alumil στη Νέα Υόρκη, παρουσίασε το πρωτοποριακό έργο που ανέλαβε για τα γραφεία της Google στη Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί το βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας όλων των νέων συστημάτων της.

Οι επαγγελματίες από τον χώρο των κατασκευών, είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το έκθεμα του προηγμένου παραθύρου που χρησιμοποίησε η εταιρεία για την αναβάθμιση της αισθητικής και της ενεργειακής απόδοσης των γραφείων της Google, στο Μανχάταν, στο «111 Eighth Avenue», με περισσότερα από 3.500 παράθυρα! Δεν είναι τυχαίο, σημειώνεται στην ενημέρωση, το γεγονός ότι η ALUMIL υπήρξε η μόνη εταιρεία που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόκληση της αμερικάνικης εταιρείας να κατασκευάσει παράθυρα με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις στους συντελεστές θερμομόνωσης, υδατοστεγάνωσης και ηχομείωσης.

Στο νέο showroom της Αθήνας,  το κοινό είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα νέα προηγμένα προϊόντα της ALUMIL στα οποία ενσωματώνεται η καινοτόμος φιλοσοφία των μοναδικών λύσεων που παρέχει η ALUMIL: Μοντέρνος σχεδιασμός, υψηλή ασφάλεια και θερμομόνωση, στιβαρότητα και εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Γεώργιος Μυλωνάς, δήλωσε: «Πάντα πηγαίναμε κόντρα στο ρεύμα. Για αυτό ακριβώς το λόγο, σε μια εποχή δύσκολη για τις κατασκευές, εμείς στηρίζουμε τους επαγγελματίες του χώρου. Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή πορεία της ALUMIL, αναλαμβάνοντας έργα που συμβάλλουν στην παγκόσμια αναγνώριση της. Επιμένουμε με συστηματική δουλειά και μεράκι για αυτό που κάνουμε συνεχίζοντας να πρωτοπορούμε μέσα από συνεργασίες, που αναδεικνύουν την φιλοσοφία της εταιρείας μας για τη δημιουργία έργων στην υπηρεσία του ανθρώπου και των διαρκώς αναπτυσσόμενων αναγκών του και της κοινωνίας».