Skip to main content

Μετά την 28η Οκτωβρίου οι ανακοινώσεις για υποψηφιότητα Μπουτάρη

Ο δήμαρχος είπε πως μετά τις γιορτές τα μέλη της πρωτοβουλίας θα κάνουν μια γενική συνέλευση για να αρχίσυυν σιγά σιγά να συμμαζεύονται ενόψει εκλογών

Μετά τις γιορτές της 26ης - 28ης Οκτωβρίου αναμένονται εξελίξεις στη διοικούσα παράταξη του δήμου Θεσσαλονίκης «Πρωτοβουλία», όπου και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το εάν θα είναι ή όχι υποψήφιος δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως ο ίδιος δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Παπαστεργίου, μετά τις γιορτές θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση της Πρωτοβουλίας.

«Δεν μπορούμε να παρασυρόμαστε με το τι λέει ο καθένας. Για εμάς η διαδικασία είναι γνωστή και δεδομένη. Μετά τις γιορτές 26-28 Οκτωβρίου θα κάνουμε μια γενική συνέλευση για να αρχίσουμε σιγά σιγά να συμμαζευόμαστε γιατι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο», τόνισε ο κ. Μπουτάρης, σημειώνοντας πως τυπικά η προεκλογική περίοδος ξεκινά στις 6 Νοεμβρίου.

Ο κ. Μπουτάρης απέφυγε να απαντήσει εάν σε εκείνη τη συνέλευση θα ανακοινώσει τις προθέσεις του, σημειώνοντας απλά ότι θα ξεκινήσουν όλα με τη γενική συνέλευση. Αναφερόμενος στις υποψηφιότητες για τον δήμο σημείωσε ότι ο κόσμος έχει φιλοδοξίες.

«Δεν θελω να σχολιάσω τις άλλες υποψηφιότητες, σε ελεύθερη χώρα ζούμε. Ο κόσμος έχει φιλοδοξίες και ειδικά το νέο εκλογικό σύστημα δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να είναι υποψήφιος και να αντιπροσωπεύει τους ψηφοφόρους του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο», ανέφερε.