Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019
x

ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΗ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΕ

Παράλληλα η εταιρεία αναζητά χορηγίες από άλλους φορείς και εταιρείες, ώστε το απόθεμα της σε ελαιόδενδρα να μεταφερθεί και να μεταφυτευθεί.

Σε χορηγία μέχρι 50.000 ευρώ που θα αφορά την μεταφύτευση ελαιοδένδρων που η εταιρεία διαθέτει από προηγούμενες συμβάσεις της σε περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές προχωρά η ΕΡΓΟΣΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΕΡΓΟΣΕ συνεχίζει το κοινωνικό της έργο στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της και σε συντονισμό με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Έτσι, έχει δρομολογήσει την παράδοση βοηθητικών μέσων (κώνους, ταινίες κλπ) καθώς και Μέσων Ατομικής Προστασίας για 150 άτομα/ υλοτόμους που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΕΡΓΟΣΕ εντείνει τις προσπάθειες της για εξεύρεση χορηγιών από άλλους φορείς και εταιρίες, ώστε το απόθεμα της σε ελαιόδενδρα να μεταφερθεί και να μεταφυτευθεί στους Δήμους που επλήγησαν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρία (www.ergose.gr) ώστε να αξιοποιηθούν τα υπάρχοντα ελαιόδενδρα υπέρ των περιοχών που επλήγησαν.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ