Skip to main content

Μεταπτυχιακό για τα πληροφοριακά συστήματα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι όλων των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής

To Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, διοργανώνει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «ΜΒΑ στα Ευφυή Πληροφοριακά Συστήματα» και ξενόγλωσση απόδοση«MBA in Inventive Info-Systems» σε εφαρμογή του ν. 4485/2017 (ΦΕΚ 114 Α΄).

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι όλων των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής αφού προσκομίσουν ισοτιμία του τίτλου τους από το αρμόδιο όργανο.

Το Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) με τίτλο: "ΜΒΑ στα Ευφυή Πληροφοριακά Συστήματα" και ξενόγλωσση απόδοση«MBA in Inventive Info-Systems» σε εφαρμογή του ν. 4485/2017 (ΦΕΚ 114 Α΄).

Η χρονική διάρκεια του Π.Μ.Σ. είναι τρία διδακτικά εξάμηνα πλήρους φοίτησης συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης μεταπτυχιακής εργασίας.

Ο αριθμός εισακτέων στο Π.Μ.Σ.- ΜΒΑ ορίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 σε 40 φοιτητές ενώ επισημαίνεται ότι δεν υπάρχουν δίδακτρα.

Η όλη διαδικασία είναι δικτυακή διότι ένα μεταπτυχιακό που σέβεται τον τίτλο του πρέπει να διαρρυθμεί τα του εαυτού του κατά τις διδαχές του.
Νομικά ορθές Ανακοινώσεις στο ΤΕΙΟΝΛΙΝΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ http://osrv1.teiwm.gr/b1/first.htm.

Το κυρίως site είναι:

www.teikoz.ga

Εκεί αναρτώνται όλα τα έγγραφα: ΦΕΚ Ίδρυσης, Κανονισμός ΜΒΑ Infosys, ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ το ΜΒΑInfosys, ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ του ΜΒΑ και άλλες πληροφορίες και αιτήσεις.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ

1. Αίτηση υποψηφιότητας
2. Πτυχίο ή Δίπλωμα
3. Αναλυτική βαθμολογία πτυχίου ή διπλώματος
4. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
5. Δημοσιευμένες εργασίες – ερευνητική δραστηριότητα.
6. Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της αγγλικής γλώσσας.

Οι υποψήφιοι που δεν κατέχουν πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της αγγλικής γλώσσας θα εξεταστούν στην αγγλική γλώσσα από επιτροπή η οποία ορίζεται από τη Συντονιστική Επιτροπή του ΠΜΣ.

Το επαρκές επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας μπορεί να πιστοποιείται και με την κατοχή πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών αγγλόφωνης χώρας.

10.Τίτλοι σπουδών, εκτός του βασικού, εάν υπάρχουν.
11.Βεβαιώσεις επαγγελματικής δραστηριότητας.
12.Φωτοτυπία διαβατηρίου ή ταυτότητας,
13.Δύο φωτογραφίες

Για την επιλογή των υποψηφίων τα κριτήρια αξιολόγησης και η αντίστοιχη μοριοδότηση περιγράφεται στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.

Η αξιολόγηση των υποψηφίων φοιτητών γίνεται σε τρεις φάσεις:

Α' Φάση Προκριματική:

Στην ιστοσελίδα www.teikoz.ga θα συμπληρωθεί η πρώτη φόρμα ΑΝΩΝΥΜΑ. Η φάση αυτή άρχεται από την ορκωμοσία των φοιτητών του τμήματος 23 Νοεμβρίου 2018 και περατώνεται στις 12 Δεκ 2018 με παράταση αν χρειασθεί.

Β' Φάση:

Βάσει της ανώνυμης δήλωσης ο κατάλογος των επιτυχόντων ανακοινώνεται από την Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και την Γραμματεία του ΠΜΣ με σχετικό πρωτόκολλο ανάρτησης στο ίδιο site. Οι αποτυχόντες υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους σε διάστημα εντός 5 εργάσιμων ημερών. Οι επιτυχόντες θα πρέπει να αποστείλουν όλα τα πιστοποιητικά και πτυχία και ξεχωριστό φύλλο όπου θα αναγράφεται ο κωδικός υποβολής - ταυτοποίησης.

Γ Φάση:

Στην φάση αυτή οι ανώνυμα εισαχθέντες αποκτούν νομική υπόσταση και γίνονται γνωστά τα στοιχεία ταυτότητος. Μετά την εξέταση των ενστάσεων η Ε.Δ.Ε καταρτίζει τον τελικό πίνακα κατάταξης- αξιολόγησης.