Skip to main content

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα ενεργειακά συστήματα από το Διεθνές Πανεπιστήμιο

Το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Ενεργειακά Συστήματα (MSc in Energy Systems) της Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας θα παρουσιαστεί στη διάρκεια ημερίδας για την πράσινη ενέργεια στις 27 Νοεμβρίου.
Ημερίδα για τα ζητήματα πράσινης ενέργειας στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Ενεργειακά Συστήματα (MSc in Energy Systems) της Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας διοργανώνει το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος(ΔΙΠΑΕ).

Στην ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου στις 6.30 μμ στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής, κ. Ιωάννης Τσουκαλάς, ο αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, κ. Θεόδωρος Πανάγος, και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, κ. Νικόλαος Χατζηαργυρίου. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Ενεργειακά Συστήματα θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2010.

Την εκδήλωση θα ανοίξει με ομιλία του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙΠΑΕ, κ. Κώστας Γραμμένος, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό - ομιλία ο  υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Γιάννης Μαγκριώτης.